Juf Tania

Juf 1e kleuterklas en beleidsondersteuner

Ik ben juf Tania. Op maandag, dinsdag en woensdag kan je me in de klas vinden tussen de vriendjes van de 1e kleuterklas. Op donderdag en vrijdag ben ik als beleidsondersteuner aan het werk in het bureau van directeur Bieke. Of zoals de kleuters zeggen 'dan werk ik op mijn computer'.

Anna

Klaspop

Ik ben Anna en ben de klaspop die samen met jullie kleuter heel veel plezier zal maken in de Annaklas. En denk je; ``HĆ©, maar die Anna ken ik van ergens ?'. Dat kan want ik ben de hoofdrolspeelster in heel wat Annaboeken šŸ™‚

Juf Kimberley

Juf 1e kleuterklas, sportjuf en zorgjuf

Ik ben juf Kimberley. Op maandag en woensdag ben ik als zorgjuf en sportjuf aan het werk in de peuter- en 1e kleuterklas. Op dinsdag kan je me vinden in de klas van juf Ellen. En op donderdag en vrijdag neem ik de klas van juf Tania over en doe ik allerlei leuke dingen samen met Anna en de kleuters.

Juf Laura

Kinderverzorgster

Ik ben juf Laura, de kinderverzorgster op onze school. Ik heb een heel diverse job en vlinder tussen de klas van juf Sara en juf Tania. Mijn takenlijstje ziet er als volgt uit: helpen bij het verzorgen en toiletbezoek van de kinderen, begeleiden van kleine groepjes kleuters, even de klas overnemen wanneer de juf een gesprek heeft, helpen bij de warme maaltijden en nog zoveel meer. Ik ben op dinsdag- en dondervoormiddag op school en om de 2 weken ook op woensdag.

Juf Corine

Zorgcoƶrdinator

Ik ben juf Corine en help de juffen 'zorg dragen' voor de kleuters. Niet alleen wanneer het wat moeilijk gaat voor kinderen maar ook wanneer de klas wat te gemakkelijk wordt kom ik in beeld om samen met de leerkrachten en vaak ook ouders naar een geschikte aanpak of oplossing te zoeken.

Juf Inez

Vrijwilliger

Ik ben juf Inez. Je kan mij elke middag vinden op het pleintje waar ik de kleuters begeleidt die boterhammetjes eten. En als de juffen wat extra hulp kunnen gebruiken bij een uitstap of activiteit ben ik graag van de partij šŸ™‚

Juf Sarah

Co-begeleider

Ik ben Sarah ('juf Sarah met de krulletjes'). Op dinsdag kom ik in de Annaklas meespelen en helpen. Ik volgde hiervoor een opleiding 'Co-begeleider in de kleuterklas'.